skoljobb.se

Expansion hos en stark svensk industri, kombinerat med stora pensionsavgångar, men även den snabba teknikutvecklingen inom verkstadsindustrin, påverkar efterfrågan på den aktuella yrkesrollen positivt. Detta ihop med att det utbildas alldeles för få inom verkstadsteknik/CNC gör att efterfrågan bara växer. 

Vi söker nu utbildare till vårt uppdrag inom verkstadsteknik/CNC Västervik. 

OM YRKESAKADEMIN 
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. 

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas.

ARBETSBESKRIVNING 
Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt ser till att utbildningen blir individanpassad. Du rapporterar direkt till ansvarig chef för regionen och arbetar dagligen i utbildningen. I tjänsten ingår löpande kontakt med Arbetsförmedlingens handläggare.

KVALIFIKATIONER 
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har pedagogisk erfarenhet, gärna från vuxenutbildning. Du måste både ha teoretisk utbildning och praktisk erfarenhet från verkstadsteknik/CNC. 
I realiteten innebär det följande:

• Mångårig erfarenhet av skärande bearbetning, programmering och maskinkörning. 
• Minst grön nivå enligt skärteknikcentrums krav gällande skärande bearbetning. 
• Goda kunskaper i Cad och Cam  
• Goda kunskaper i skärteknik. 

Har du även erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter är det meriterande. 

Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. 

ANSÖKAN 
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan.. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Steven Metcalf på mail steven.metcalf@ya.se . 

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan

Responsible recruiter

Steven Metcalf

steven.metcalf@ya.se

Utbildare Verkstadsteknik/CNC Västervik

Företag Yrkesakademin
Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb