skoljobb.se

Utbildningsadministrativ gruppledare

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-22

Ansök nu

Utbildningsadministrativ gruppledare

Om Organisationen

Röda Korsets högskola utbildar högt ansedda och eftertraktade sjuksköterskor sedan år 1867. Högskolan har ca 65 medarbetare som tillsammans bidrar till att utbilda 850 studenter per år och högskolans sjuksköterskeutbildning är en av de mest eftertraktade i landet. Tillsammans utvecklar och anpassar de sig för att möta framtidens behov inom hälsa och vård. Global hälsa och global omvårdnad sammanfattar deras unika profil inom utbildning, forskning och samverkan. De erbjuder en arbetsplats i ljusa lokaler på campus Flemingsberg, endast 20 minuter från Stockholm central. Läs mer om dem här: www.rkh.se 

Dina arbetsuppgifter

Utbildningsadministrationen hanterar administrativa ärenden som rör högskolans kurser och program. Detta kan innebära arbete med antagning, studiedokumentation i Ladok, tentamensadministration, lokalbokningar och generell studieadministration. I utbildningsadministrationen ingår även verksamhets integrerat lärande (VIL) och verksamhetsförlagd utbildning (VFU), studievägledning samt administration av internationella utbyten för studenter och medarbetare.

I rollen som utbildningsadministrativ gruppledare kommer du att leda, samordna, utveckla och delta i det löpande utbildningsadministrativa arbetet.  Ett viktigt uppdrag kommer att vara att driva och samordna arbetet med att skapa enhetliga rutiner och arbetssätt bland annat med hjälp av digitalisering. Du kommer att stödja dina medarbetare i sina roller samtidigt som du kommer att arbeta med dina egna ansvarsområden. Det här är en roll där det verkligen finns möjlighet att påverka och göra skillnad!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och samordna utbildningsadministrationens arbete

  • Vara en del av den dagliga verksamheten

  • Utveckla arbetssätt och gemensamma rutiner 

Din profil

Vi söker dig med en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För att lyckas i rollen kommer du även att behöva ha erfarenhet från utbildningsadministration inom universitets- och högskolesektorn. 

Vi tror att du tidigare har arbetat med ledande och/eller samordnande arbetsuppgifter som till exempel gruppledare, samordnare eller gruppchef. Eller så har du haft olika samordnande uppdrag som du drivit på ett framgångsrikt sätt och nu är redo att ta nästa steg.

Som person är du strukturerad och har erfarenheter av att arbeta med utveckling av rutiner och arbetssätt. Du är lyhörd och har genom ditt engagemang och smidiga förhållningssätt en förmåga att få med dig andra.  

Krav

  • Du kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska.

  • Goda kunskaper i systemen Ladok och NyA

  • Goda kunskaper i Officepaketet

  • Förmåga att initiera och driva utvecklingsprojekt som syftar till att utnyttja digitaliseringens möjligheter. 

  • Det är meriterande om du har erfarenhet från Canvas, TimeEdit och DigiExam.

  • Det är även meriterande om du har arbetat med administration av kurser där digital undervisning och digitala examinationer har ingått.

Om oss

I över 30 år har Clevry  varit en game changer  för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst. 

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret. 

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

 

Dela detta jobb

Utbildningsadministrativ gruppledare

Röda Korsets Högskola