skoljobb.se

Utbildningsadministratör

Rekrytering- och bemanningsenheten

Vilka är vi?

Rekryterings- och bemanningsenheten är en intern enhet som stödjer verksamheter i Socialförvaltningen och Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Vi är ett team på 13 medarbetare som arbetar med marknadsföring, rekrytering, bemanning, kompetensförsörjning och utveckling.

Vi drivs och motiveras av ledorden tillit, delaktighet, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar målmedvetet för att skapa nya möjligheter där vi inspirerar medarbetare till att utvecklas och prova något nytt.

Låter det intressant så finns det nu en möjlighet till en spännande tjänst som utbildningsadministratör hos oss där du kan vara med och utveckla vår enhet och stärka arbetsgivarvarumärket Region Gotland.

Dina arbetsuppgifter

Vårt mål är att attrahera och kvalitetssäkra rätt person till rätt uppdrag där varje individs kompetens och potential tas tillvara. Medarbetaren ska känna delaktighet och ha möjlighet till medskapande. Vi är stolta över våra medarbetare som har ett av Gotlands viktigaste jobb och som varje dag gör en positiv skillnad i våra medborgares liv.

Som utbildningsadministratör ansvarar du för praktiksamordningen inom socialförvaltningen. Du är den som håller samman kontakterna mellan skolor, handledare, praktiksamordnare och chefer, samt hjälper till att matcha skolornas behov för praktikplatser med verksamheterna.

Du ansvarar för administrationen av internutbildningar till medarbetare. Här har du stor möjlighet att få vara med att påverka organisationen kring arbetet då detta är under uppbyggnad.

I rollen kommer du även arbeta med kvalitetsuppföljning och kontorsgöromål. Du ansvarar för att föra statistik och informerar vid behov, både internt och externt och håller informationen uppdaterad på vår hemsida.

Vi erbjuder

En dynamisk arbetsmiljö där det krävs ett engagemang utöver det vanliga, samtidigt som det innebär stora möjligheter att få påverka och bidra till vår ständiga utveckling för att tillgodose Region Gotlands behov. Vi välkomnar nya tankesätt. 

Hos oss får du förutsättningar för att själv strukturera din arbetsdag på ett sätt som passar dig och dina arbetsuppgifter bäst och har möjlighet till att ha en flexibel arbetsplats. 

Vem är du?

Arbetet som utbildningsadministratör är ett arbete med växlande arbetsuppgifter. Det kräver att du trivs med att parallellt driva olika processer och dialoger självständigt. 

För att du ska trivas i rollen krävs det att du är en ansvarstagande och initiativrik person som kan ta befäl och leda mot uppsatta mål.

Du är lösningsfokuserad och drivs av att få ge service och är bekväm med att tala inför grupper.

Du är lyhörd och är mycket bra på att kommunicera och förmedla budskap i både tal och skrift.

För att klara av uppdraget behöver du ha administrativ bakgrund som gör att du obehindrat kan utföra omfattande administrativa arbetsuppgifter.

Du ska ha gymnasiekompetens och om du har arbetat inom utbildningssektorn så är det mycket meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Tillträde 220103 eller enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Gotland

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/291

Kontakt

  • Jane Sandberg, 0498268011

Publicerat

     2021-11-12

Sista ansökningsdag

     2021-11-28

Dela detta jobb

Utbildningsadministratör

Region Gotland