skoljobb.se

Utbildningsledare i VA-teknik

Vilka är vi?
Organisatoriskt kommer du att tillhöra Jönköpings kommun - Yrkeshögskolan Jönköping och utbildningarna är förlagda till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler.

Yrkeshögskolan bedriver just nu tekniska utbildningar inom Automation, CNC teknik, Logistik, Polymer, Svets och Elteknik. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska- logistiska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik/ logistikcentra på YH nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten:
Utbilda inom området VA-teknik exempelvis i kurser som VA-projektering, dimensionering av rör, kvalitetsteknik VA, Anläggningsteknik VA, Svenskt vattens standardregelverk. Du kommer även att delta i arbetet att utveckla utbildningarna och arbeta mot vår ledningsgrupp. Du kommer i arbetet att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet/ fallenhet för att undervisa vuxna. En bakgrund från företagsinriktat arbete är en fördel inom yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda- långsiktiga företagskontakter. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet. Krav på utbildning i VA-teknik och anläggningserfarenhet medan didaktik är en positiv merit.

Övrigt:
För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tillträde i vår eller enligt överenskommelse. Heltid/deltid dagtid, anställning och startdatum efter överenskommelse.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00 Utbildningsledare: Susanne Brage, tfn 0722-336797

Dela detta jobb

Utbildningsledare i VA-teknik

Jönköpings kommun