skoljobb.se

Utbildningsledare jobbspår mot vård- och omsorg, 100 %

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Utbildningsledare jobbspår mot vård- och omsorg, 100 %

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Lärcentrum, Arbetsmarknadsförvaltningen
All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum som är en del av Arbetsmarknadsförvaltningen. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vill du vara med och utveckla vuxnas lärande och Lärcentrums verksamhet, då är det här rätt arbetsplats för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare till ett jobbspår mot vård- och omsorg. Ett jobbspår är en kombination av teoretiska ämnesstudier och arbetsplatsförlagt lärande, APL. Eleven går jobbspåret i kombination med studier på sfi. Din främsta arbetsuppgift blir att stötta eleverna, både i sina teoretiska studier och på arbetsplatsen. Då vi arbetar med vuxna individer är ett flexibelt förhållningssätt en förutsättning för att lyckas i ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är en person som ser möjligheter i varje enskild individ och kan möta eleven där den befinner sig. Vi ser helst att du är lärare, men du kan också ha skaffat dig erfarenhet av pedagogiskt arbete på annat håll. Meriterande är det om du har erfarenhet av att arbeta tillsammans med personer som har annat modersmål än svenska. Kunskaper och erfarenheter från arbete inom vården är också meriterande, men vi kommer lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi välkomnar dig till ett trivsamt och prestigelöst arbetsklimat. Här arbetar vi alla tillsammans mot vårt gemensamma mål; att hjälpa våra elever på bästa sätt. Vi sätter stor stolthet i att individualisera och anpassa vårt arbete för att på så sätt kunna nå och hjälpa så många som möjligt efter deras förutsättningar. Vill du ha ett arbete där du verkligen får göra skillnad och möjligheten att påverka människors liv i en positiv riktning, då är Lärcentrum platsen för dig.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Utbildningsledare jobbspår mot vård- och omsorg, 100 %

Bodens kommun