skoljobb.se

Är du en glad och strukturerad person med goda kontakter i näringslivet? Då är det dig vi söker! Vi söker utbildningsledare till Kompetenscenter. Här får du coacha och stötta de studerande genom utbildningen samt pedagogiskt leda och samordna våra utbildare.

Kompetenscenter i Köping är ett lärcentra med utbildning för vuxna och finns inom social- och arbetsmarknadsförvaltningen. Vuxenutbildningen är en dynamisk verksamhet som hela tiden utvecklas utifrån de sökandes och samhällets behov. 

Köpings kommun är med cirka 26 000 invånare centrum i Västra Mälardalen. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv, ett bekvämt boende med Bergslagen inpå knutarna och närhet till Mälaren. Stadsmiljön med hamn, åpromenad, parker och vackra sekelskifteshus runt Stora torget ger karaktär.

I arbetsuppgifterna ingår säkerställande av att utbildningarna genomgående håller hög kvalitet och att de bedrivs enligt uppsatta direktiv från Myndigheten för yrkeshögskolan. För att lyckas med detta arbetar du nära de studerande, utbildningsansvariga, utbildningskonsulter samt kontaktpersoner på Myndigheten för yrkeshögskolan. Du kommer även att ha nära samverkan och kontakt med näringslivet.

Som utbildningsledare har du en central roll och kommer jobba aktivt med våra yrkeshögskoleutbildningar men även med det systematiska kvalitetsarbetet i vår övriga verksamhet

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att:
- Ansvara för utbildningsplanering, budget och projekt
- Rekrytering och antagning av studerande 
- Marknadsföring ex. medverka på mässor 
- Studieadministration ex. schemaläggning och planering
- Rekrytering och kvalitetssäkring av föreläsare och lärare 
- Rapportera till Myndigheten för yrkeshögskolan
- Nätverka och utveckla kontakter med företag i branschen
- LIA-besök
- Coacha studeranden 
- Hålla presentationer
- Leda och följa upp det systematiska kvalitetsarbetet för alla våra utbildningar inom vuxenutbildningen
- Ta fram och ansöka om nya Yrkeshögskoleutbildningar i samarbete med näringslivet och utbildningsstrateg

För denna tjänst krävs en högskole-/universitets-/yrkeshögskoleexamen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du får gärna ha arbetat inom utbildningsområdet sedan tidigare, men det är inget krav. 

För att klara av, och trivas i rollen behöver du vara service- och kundorienterad och ha ett stort engagemang för utbildningsfrågor och en coachande roll. Du är kommunikativ och tydlig och är van vid att organisera ditt eget arbete. Du har förmåga att prioritera i en vardag som är händelsestyrd och komplex. Du måste också ha förmågan att arbeta kvalitetsmedvetet och strukturerat mot mål med tydlig deadline. Vidare är det viktigt att du har goda datakunskaper, god administrativ förmåga samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök idag! 

Vår kommun
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Kompetenscenter
73130 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Ange referens: SAF 8/2019
 
Kontaktpersoner
Rektor Anna-Klara Sjölund, 0221-255 20
Fackliga kontaktpersoner
Lärarförbundet Lotta Jansson, 0221-25403
Facklig representant LR Katarina Jakobsson, 0221-250 00

Utbildningsledare till YH-utbildningen Produktionstekniker

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Dela detta jobb