skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Snösätraskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever och ca 65 personal, som ligger i trivsamma naturnära omgivningar på Snösätrahöjden i Rågsved. Vi är en tvåparallellig verksamhet med fritidshem i egen regi för åk F-3. Våra elever i åk 4-6 går på sin fritidsklubbsverksamhet på Rågsveds ungdomsgård. Vi som jobbar här gör skillnad för våra elever. Vi utvecklar ständigt oss själva och vår verksamhet. Med eleven i fokus strävar vi efter att optimera våra arbetssätt för elevens hela skoldag. Nu söker vi dig till vårt team - följ med på vår utvecklingsresa!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, de naturvetenskapliga ämnena och teknik för åk 4-6, som tycker att lärarjobbet är ett av världens roligaste jobb! Du är väl förtrogen med dina ämnen och har utvecklat en palett av undervisningsmetoder för att nå ut med din undervisning. Ditt ledarskap är relationellt och du har förmåga att sätta dig in i individuella situationer. Tillsynsansvaret och trygghetsarbetet ser du som en självklar del av ditt uppdrag. Du har god kännedom om funktionsvariationer inom NPF och erfarenhet av hur du möter elever med svårigheter. Och har du inte det är du öppen för handledning och fortbildning för att skapa möjligheter att lyckas i ditt uppdrag. Att arbeta i ett arbetslag/team ser du som en fördel för att där gemensamt driva skolans utveckling framåt. Du är en kollega som gärna delar med dig och är öppen för andras tankar och idéer, lika mycket som du också kan be om hjälp när situationen kräver det.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med lärarlegitimation för undervisning i matematik, de naturvetenskapliga ämnena och teknik för mellanstadiet, åk 4-6. 

Det är önskvärt att du har undervisat i några år, men inget krav. Det är meriterande om du har arbetat i ett mångkulturellt område.

Du är en prestigelös teamspelare, som sätter elevens framgång först. Du har förmåga att hela tiden utveckla din undervisning, din ledarskapsförmåga och dina samarbetsforum.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande och pga sommarlov kommer vår annons att ligga ute under denna tid. Hör av dig om du är nyfiken så att vi kan få en första kontakt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3874
Kontakt    
Anki Prenke, 0850849210, anki.prenke@stockholm.se

Utvecklingsinriktad MA/NO-lärare åk 4-6 till Snösätraskolan

Ansök nu

Dela detta jobb