skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Snösätraskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever och ca 65 personal, som ligger i trivsamma naturnära omgivningar på Snösätrahöjden i Rågsved. Vi är en tvåparallellig verksamhet med fritidshem i egen regi för åk F-3. Våra elever i åk 4-6 går på sin fritidsklubbsverksamhet på Rågsveds ungdomsgård. Vi som jobbar här gör skillnad för våra elever. Vi utvecklar ständigt oss själva och vår verksamhet. Med eleven i fokus strävar vi efter att optimera våra arbetssätt, för elevens hela skoldag. Nu söker vi dig till vårt team - följ med på vår utvecklingsresa!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren speciallärare för åk 1-6, som kan bidra till utveckling för elever i behov av stöd, inom klassens ram i första hand och även för färdighetsträning i enskilda moment. Din verktygslåda är fylld av metoder och arbetssätt för att lyckas motivera, stimulera och utveckla varje individ. Du har ett relationellt ledarskap och förstår varför det är viktigt att sätta sig in i individuella situationer. Trygghetsarbete och tillsynsansvar ser du som en självklar del av ditt uppdrag. Du arbetar lösningsinriktat och träffar regelbundet vårdnadshavare i situationer som kräver det. Skolans arbetslag ser du som en plattform för kollegialt samarbete där ni tillsammans bidrar till och arbetar med skolans utvecklingsfrågor.

Du ingår i skolans resursteam som leds av skolans specialpedagog. Ni arbetar med elevstöd periodiserat och dokumenterar varje insats. Vid behov finns du som stöd när de undervisande lärarna behöver hjälp att ta fram t ex handlingsplaner eller pedagogiska kartläggningar.

Kvalifikationer

Speciallärarutbildning eller lärarutbildning för årskurserna 1-6 med påbyggnadsutbildning för speciallärarkompetens.

Din kunskap inom NPF är förankrad och du har flerårig dokumenterad erfarenhet av likvärdigt uppdrag. Det är meriterande om du har arbetat i ett mångkulturellt område.

Du är en prestigelös teamspelare, som sätter elevens framgång först. Du har förmåga att hela tiden utveckla dina metoder och arbetssätt, din ledarskapsförmåga och dina samarbetsforum. Du är strukturerad och analytisk och säkerställer att du har alla delar av uppdraget noggrant dokumenterat och planerat.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Hör av dig om du blir nyfiken, så får vi en första kontakt.

Utvecklingsinriktad Speciallärare till Snösätraskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb