skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

S:t Eriks gymnasium – möjligheternas skola som kännetecknas av trygghet, tydlighet och gemenskap

Vi är en av stadens största gymnasieskolor och variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms stad. Du hittar oss på Kungsholmen och här går cirka 1 100 elever på följande nationella program; EE, ES, HV, NA, IM och SA. Vi har även RgRh (Riksgymnasiet för rörelsehindrade), S:t Eriks gymnasiesärskola och vuxenutbildning.

Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.
Under våren 2019 fullföljde vi vår HBTQ-certifiering!

Läs gärna mer på https://steriksgymnasium.stockholm.se/ 

Nu söker vi en vaktmästare med arbetsledarroll som kommer att ingå i den administrativa avdelningen.
Ansvarsområden inom den administrativa avdelningen är bland annat schemaläggning, vaktmästeri, reception, HR, IT-& telefoni, bibliotek, ekonomi, inköp och upphandling, arkiv- och diarieföring, uppföljning av lokaler, städ- och kosthållning.

Det är en avdelning som servar skolans personal och elever samt medborgare.

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare med arbetsledarroll ingår du i vaktmästeriet som i dagsläget består av fyra vaktmästare. Din roll är en ledande roll i gruppen och du kommer att ha ett helhetsansvar för skolans lokaler och arbetsuppgifter hänförliga till detta. Du ska fördela och följa upp arbetet inom vaktmästeriet men har inget personalansvar.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att fördela och följa upp arbetet inom vaktmästeriet (ärendehanteringssystemet), kontakt och samarbete med SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) och andra hantverkare, SBA (systematiska brandskyddsarbete), utrymning (bl.a. brandövning), ingå i skolans krisgrupp, avtalsuppföljning av städleverantör samt kunna arbeta med alla typer av arbetsuppgifter inom vaktmästeriet. Du arbetar med arbetsmiljöfrågor och deltar i genomförande och uppföljningen av skyddsronder. Du ska även lära dig och vara back-up för skolans passerkortshanteringen och larm- och bevakningssystem.

Du kommer att ha en arbetsledande roll vilket ställer krav på självständighet,  planeringsförmåga och god samarbetsförmåga.

Vi söker en person med stor social kompetens, som trivs med högt arbetstempo och med varierande arbetsuppgifter. Du behöver vara en person med god helhetsförståelse och som snabbt kan sätta dig in i olika sammanhang. Samtidigt behöver du också vara noggrann och ha sinne för detaljer.

Du är stresstålig och har förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du har ett gott ordningssinne och kan strukturera och prioritera. Du är bra på att självständigt hitta lösningar på olika situationer som kan uppstå och tar initiativ till förbättringar och effektiviseringar inom det egna arbetsområdet.

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet och kunskap av att arbeta med lokal- och fastighetsfrågor
• Erfarenhet av att arbetsleda
• Goda kunskaper i Officepaketet, som Outlook, Eord och Excel.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftigt 
Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare eller dylikt arbete

Övrigt

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vaktmästare med arbetsledarroll sökes till S:t Eriks gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb