skoljobb.se

Vaktmästare till en helt nybyggd skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-13

Ansök nu

Vaktmästare till en helt nybyggd skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och bygga en skola med stort fokus på elevernas kunskaper, trygghet och långsiktig hållbarhet? Är du serviceinriktad och flexibel med god samarbetsförmåga? Välkommen till Sjöviksskolan som nyligen flyttat in i nya lokaler. Nu behöver vi en vaktmästare till vårt nya, stora skolhus. Sjöviksskolan är en växande skola som startade 2014 med förskoleklasser, och som från och med hösten 2019 har flyttat in i nya fina lokaler i Årstaberg. Skolan har idag årskurserna F-7, och det är tänkt att skolan ska fortsätta att växa till en fullt utbyggd F-9-skola till läsåret 2023. Under läsåret 2019–2020 flyttade vi hela vår verksamhet i två omgångar vilket innebar organisatoriska utmaningar framför oss. Ett spännande och utmanande arbete! Nu är vi på plats i den nya skolan och för vaktmästartjänsten betyder det dels ordinarie vaktmästaruppdrag, dels att hantera en hel del ”barnsjukdomar” som kan finnas i ett helt nybyggt hus. Idag består skolans ledningsgrupp av rektor, administrativ chef och tre biträdande rektorer. Kanslipersonalen under ledning av administrativ chef består förutom av vaktmästare även av skolsekreterare och IT-samordnare. Skolan har förutom sin pedagogiska personal, ett stort elevhälsoteam.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara involverad i skolhuset på alla sätt. Du ingår i kansli och vaktmästeri, och kommer att ha många externa kontakter med såväl Sisab, Peab som Utbildningsförvaltningen. Det gäller fastigheten, låssystemet, larmet och driften av husets alla delar - både teoretiskt och praktiskt. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta hantering av inredning och utrustning, kameror, telefoni, data samt lokal- och säkerhetsfrågor. Du deltar i skolans systematiska brandskyddsarbete och som vaktmästare blir du också en viktig person för både elever och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg – och/eller drift, och /eller IT och data.

Du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom fastighet och drift. Du har erfarenhet av att självständigt driva arbete inom fastigheter och kunna planera och organisera såväl som att praktiskt genomföra. Du kan planera självständigt, leda projekt och genomföra enligt fattade beslut. Erfarenhet av arbete inom skola, förskola eller omsorg kan vara en merit.

Du är noggrann och flexibel. Du tar ansvar och har gott omdöme i arbetet. Van vid att ha flera ärenden på gång samtidigt arbetar du strukturerat och målinriktat med vilja att uppnå resultat. Du har en god socialförmåga och gillar att arbeta med människor, unga och barn. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt

Dela detta jobb

Vaktmästare till en helt nybyggd skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen