skoljobb.se

Vaktmästare till Hamburgsundskolan

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-26

Ansök nu

Vaktmästare till Hamburgsundskolan

Hamburgsundsskolan är en F-9 skola med sammanlagt  ca 300 elever varav ca 160 elever på högstadiet. Skolan förbereder barn och elever för framtiden, en verksamhet som känns meningsfull här och nu. Vi strävar efter ett entreprenöriellt, undersökande och ämnesövergripande arbetssätt där barn och elever är med och planerar sin tid i skolan.

Hos oss ska alla känna trygghet, gemenskap och glädje. Hamburgsundskolan - här lär och kan alla!

 

Vaktmästare till Hamburgsundskolan 

Du ska kunna utföra mindre reparationer samt genomföra systematiska brandskydds- och arbetsmiljökontroller. I tjänsten ingår skolskjuts med minibuss, transport av mat till andra enheter, sophantering samt vaktmästeriuppdrag på tre skolor i södra området. Arbetet innebär att man arbetar i lag med  ytterligare vaktmästare.  Utgångsplats är Hamburgsundskolan. Arbetstiden är förlagd måndag – fredag 07.00-16.00. 

Kvalifikationer
Utbildning på gymnasienivå samt B-körkort krävs. Datavana är meriterande. Du tycker det är viktigt att skapa goda relationer med de du möter i ditt arbete och du visar omtanke och engagemang. Du är en noggrann organisatör som tar stort eget ansvar för dina uppdrag. Arbetet kräver att du båda kan arbeta systematiskt genom rutiner, men också vara flexibel då verksamheterna ibland måste göra snabba förändringar. Du är lösningsinriktad och kreativ som genom ett förtroendegivande sätt bidrar till att lösa uppkomna problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet och omfattning
Tillsvidareanställning med tillträde omkring 2020-01-01. Omfattning 100%.

Upplysningar om uppdrag och verksamhet 
Rektor Sven-Eric Olsson, 0525-18451
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 26 november 2019. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

Vaktmästare till Hamburgsundskolan

Tanums kommun