skoljobb.se

Vaktmästare till Tallbackaskolan i Solna

Företag Solna stad
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Vaktmästare till Tallbackaskolan i Solna

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Om arbetsplatsen
På Tallbackaskolan har vi en vision om en skola som upplevs som trygg för alla och med hög måluppfyllelse. Tallbackas ledord är Trygghet, Respekt, Ansvar och Arbetsro. Här ska elever och personal kunna känna sig hemma och tillsammans utvecklas och lära av varandra. Personalen brinner för sitt arbete med sina olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar ger det skolan de nyanser eleverna behöver.

Vad innebär arbetet?
Vi söker en duktig vaktmästare till vår skola. Som vaktmästare ansvarar du för ordning, skötsel och tillsyn av materiel och lokaler såväl inom- som utomhus. Det innebär att du genomför underhåll och egenkontroller, felsöker och åtgärdar vissa problem på egen hand och tillkallar experter när det behövs. Skolan är en F-9 skola byggd på 60-talet och har ett stort behov av underhåll.

I dina uppgifter ingår bland annat följande:

  • Planera och utföra omflyttning, felsökning samt utföra enklare underhåll och reparationer inom skolan.
  • Prioritera, åtgärda och återkoppla inkomna behovs- och felanmälningar.
  • Kommunicera och samarbeta med personal inom skolan och aktivt medverka till att deras behov och önskemål tillgodoses.
  • Aktivt medverka till att verksamhetens myndighetskrav, kvalitetsmål och ekonomiska mål nås

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en KY/YH-utbildning för fastighetsskötare, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Då det i tjänsten ingår elevnära arbete i exempelvis rastverksamhet ser vi också att du som söker har erfarenhet av pedagogiskt arbete sedan tidigare.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi ser att du tar ansvar för dina uppgifter och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. För att trivas med arbetet tror vi att du är lugn i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Du trivs med att arbeta med andra människor och har en positiv attityd till ditt arbete samt vår skola.

För befattningen krävs B-körkort.

 Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig rektor Mette Sandh, telefonnr 08 - 746 10 00. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2 januari 2019 eller enligt överenskommelse med reservation att tjänsten kan komma att tillsättas i samband med eventuell intern rörlighet.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 30/11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Vaktmästare till Tallbackaskolan i Solna

Solna stad