skoljobb.se

Välkommen till vårt resurscentrum!

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet. Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Som lärare i vårt resurscentrum möter du elever med olika stödbehov. Arbetet sker mot enskild elev eller i mindre undervisningsgrupp med anpassad undervisning för att möta eleverna utifrån deras behov och förutsättningar. Dina arbetsuppgifter blir att möta elever, planera arbetet tillsammans med klassläraren, genomföra undervisning samt följa upp lärandet hos eleverna, detta tillsammans i ett team bestående av förstelärare och fritidspedagog.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3 alternativt 4-6. Du har erfarenhet av att ha arbetat på resurscentrum med elever inom NPF spektra samt elever som har behov av extra träning i läs-, skriv- och matematik inlärning. 

Du är lugn och duktig på att skapa goda relationer, du kan sätta tydliga ramar och regler samt lägga upp dagen för enskilda elever. Du har också kunskap om och erfarenhet av att bemöta elever lågaffektivt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Cecilia Larsson, Tf. rektor 036-103039
Malin Axelsson, bitr. rektor 036-103490
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103050

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Välkommen till vårt resurscentrum!

Jönköpings kommun