skoljobb.se

Valla/ Sköldinge skola söker lärare i trä/ metallslöjd

Regioner
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Valla/ Sköldinge skola söker lärare i trä/ metallslöjd

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Valla och Sköldinge är trivsamma förorter endast ca 10 minuters resväg från Katrineholm. De erbjuder blandad natur med öppna åkrar och härliga skogar. 

Skolorna är F-6 skolor med fritidshem. Eleverna har tillgång till en trevlig utemiljö som uppmuntrar till samvaro och lek. 

Skolorna är på väg framåt, de satsar på att höja kvalitén i undervisningen genom ett tätt samarbete mellan pedagoger. 

Skolornas pedagoger arbetar i ett kollegialt lärande och satsar mycket på digitalt lärande samt specialpedagogiska insatser. 

Vi erbjuder dig: 
- Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder 
- Moderna digitala verktyg 
- Friskvårdspeng, 1000 kr per år att använda till motions- och friskvårdsaktiviteter. 
- Positiva och engagerade medarbetare 

Välkommen till oss! 

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

Ca 50% av tjänsten är att undervisa i samt planera för lektioner i trä/metallslöjd i årskurs 3-6. Resterande 50% är som resurs på skolan utifrån behov. 

Tjänsten är delad mellan Valla och Sköldinge skola.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har: 
- Examen med lärarlegitimation med behörighet i trä/metallslöjd. 
- Viljan och drivet att utveckla undervisningen på vår skola. 
- En tydlig bild av LGR 11. 

Vi vill dessutom att du är en positiv lärare som förstår vikten av goda relationer och har ett gott pedagogiskt ledarskap som inkluderar alla elever. Vi vill gärna att du skall kunna se barnets lärande i ett helhetsperspektiv under dagen. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och professionella, arbetar bra med andra människor; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Avgörande att du har en god samarbetsförmåga. 

Det är viktigt du tar ansvar för din uppgift och 
självständigt styr ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Du ska kunna leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet. Att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra är en självklarhet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Arbetsgivarens referensnummer: C25077/2019

Upplysningar lämnas av:

Ann-Britt Eriksson
Rektor
Telefon: 0150-48 88 61

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Valla/ Sköldinge skola söker lärare i trä/ metallslöjd

Katrineholms kommun