skoljobb.se

Vård och omsorgslärare på Vuxenutbildningen till Vuxenutbildning i Härryda

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Vård och omsorgslärare på Vuxenutbildningen till Vuxenutbildning i Härryda

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vuxenutbildningen har totalt ca 1000 studerande varav mellan 30 och 60 per år inom vård och omsorgsutbildningen. Utbildningen är certifierad inom vård- och omsorgscollege vilket gör ett gott samarbete med kommunens omsorgsenheter.

Hela Vuxenutbildningen består av ca 35 medarbetare och ett antal externa lärare kopplade till yrkeshögskolan. De skolformer som finns inom verksamheten är svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning där det ingår vård och omsorgsutbildning och validering samt yrkeshögskola. Viss uppdragsutbildning finns. Vuxenutbildningen ligger i Mölnlycke 20 min från Göteborgs centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete med undervisning i vård- och omsorgskurser. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en mycket engagerad person som har god samarbetsförmåga. Vård och omsorgsutbildningen är under utveckling och vi ser gärna att du har en vilja att aktivt delta i utvecklingsarbete och har erfarenhet av distansstudier och validering. För närvarande har vi en till två utbildningsstarter per år samt distanskurser som startar löpande.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom vård och omsorg, är behörig (legitimerad) lärare samt har erfarenhet av vuxenutbildning. Vi ser gärna att du har arbetat inom vård- och omsorgsområdet ett antal år, har en god pedagogisk förmåga, ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever och en förmåga att möta dem utifrån individuella behov. Meriterande är även om du är behörig inom Psykiatri.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Vård och omsorgslärare på Vuxenutbildningen till Vuxenutbildning i Härryda

Härryda kommun