skoljobb.se

Vårdlärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Vårdlärare

Referensnummer

2021/1142

Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Komvux är Lunds kommuns egen anordnare av vuxenutbildning. Skolan har drygt 110 medarbetare och ca 3500 elever. Vi bedriver utbildning inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, i svenska för invandrare, inom lärvux och inom yrkeshögskolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa vuxna elever som läser vård- och omsorgsprogrammet, såväl i närundervisning som på distans. Du kommer också att arbeta med våra övriga utbildningar inom vårdområdet, och detta inbegriper även validering. Du förväntas även delta aktivt i utvecklingsarbetet av våra utbildningar.

Vi söker dig som
Högskoleutbildning, exempelvis sjuksköterska,  inom lämpligt område för tjänsten är ett krav.
Det är meriterande om du är behörig vårdlärare.

Det är också en fördel om du har erfarenhet av vuxenutbildning.

Kompetens inom och intresse för IKT-frågor i undervisningen är meriterande.

Kontaktperson(er)

  • Kristian Berghult, 046-3597075

Facklig(a) företrädare

  • Bjarni Bjarnason, Lärarnas Riksförbund, 046-3597092

  • Marika Fridén, Lärarförbundet, 046-3597116

Tillbaka till jobblista

Dela detta jobb

Vårdlärare

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen