skoljobb.se

Vårdlärare gymnasiet

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Vårdlärare gymnasiet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. FredrikaBremergymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, finns i toppmoderna lokaler i centrala Handen. Till Vård- och omsorgsprogrammet söker vi en yrkeslärare i vårdämnen. Fredrika Bremergymnasiet är certifierade inom Vård- och omsorgscollege och bedriver utbildning inom både nationellt program och yrkesintroduktion. Vi söker dig som är öppen för nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingsstegtillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du är tydlig och engagerad och kan genom din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga locka fram det bästa ur dina elever.

Arbetsuppgifter

Undervisning i vårdämnen samt övriga arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget, t ex mentorskap för en grupp elever samt sedvanliga uppdrag som förekommer inom programarbetslaget

Kvalifikationer

Behörig yrkeslärare i vårdämnen, yrkesbakgrund som sjuksköterska (examensbevis bifogas ansökan).

Dela detta jobb

Vårdlärare gymnasiet

Haninge kommun