skoljobb.se

logo

Vårdlärare till Tyresö komvux, vikariat

Företag Tyresö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Vårdlärare till Tyresö komvux, vikariat

Vad vi gör och vill

Tyresö Komvux bedriver Vuxenutbildning i egen regi och erbjuder bland annat utbildningar till undersköterska och vårdbiträde. Hos oss kan du också studera till vårdbiträde eller undersköterska i form av en kombinationsutbildning där man parallellt med yrkeskurserna studerar svenska på grundläggande nivå. Tyresö Komvux är certifierade inom Vård och Omsorgscollege.

Om tjänsten

Lärarvikariat på 50%. I vikariatet ingår sedvanliga läraruppgifter så som: planering, undervisning, bedömning och betygsättning, utvärdering. Samarbete med vårdarbetslaget för att utveckla kurserna och undervisningen

Vem är du?

Vi söker dig som har akademiska studier inom området vård och omsorg eller näraliggande område. Lärarbehörighet är meriterande.

För tjänsten krävs erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och/eller erfarenhet av att ha undervisat inom dessa områden.

Du behöver ha kunskap om sedvanliga arbetsuppgifter inom Sjukvård och LSS

Som person är du:

  • Självständighet

  • Samarbetsförmåga

  • Tydlig

  • Strukturerad

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 mars 2023 . Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor Clas Virén: clas.viren@tyreso.se, 08-578 281 74

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Vårdlärare till Tyresö komvux, vikariat

Tyresö kommun