skoljobb.se

logga

Vårdlärare till vuxenutbildningen

Regioner
Utgår

2023-09-27

Ansök nu

Vårdlärare till vuxenutbildningen

Om tjänsten
Nu söker vi en vårdlärare för undervisning av studerande inom kommunal vuxenutbildning.  

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för och undervisa i kurserna Anatomi och Fysiologi 1 och Funktionsförmåga och Funktionsnedsättning 2. Lektionerna är förlagda till måndagar och tisdagar med start i september. Du kommer att ha kursplanering, material samt stöd av erfarna kollegor.  

Kvalifikationer
Du är helst utbildad och legitimerad vårdlärare, men vi välkomnar även andra sökande t.ex. du som studerar i slutet på din vårdlärarutbildning eller om du har motsvarande kompetens och erfarenheter.  

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom vård- och omsorgsutbildning och lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Som person är du flexibel och du har en god förmåga till att arbeta lösningsinriktat. I tjänsten har du ett nära samarbete med dina kollegor och därav är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Som lärare har du en god pedagogisk förmåga, är tydlig i lärarrollen och du utgår från varje elevs behov och förutsättningar. Du är utvecklingsinriktad och vill bidra till verksamhetens utveckling.

Meriterande

-erfarenhet av undervisning inom komvux 
-kunskaper om aktuella styrdokument
-erfarenhet av arbete med digitala verktyg och lärplattformar  

Om arbetsplatsen
Norrtälje Komvux erbjuder utbildning för vuxna på grundläggande och gymnasial nivå, svenska för invandrare samt särskild utbildning.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning (SÄVA) med fasta schemapositioner och viss tid för för- och efterarbete. 

Undervisning måndagar och tisdagar på plats i Norrtälje. 
Semestertjänst
Tillträde:  1 september eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer med kandidater kommer att ske löpande.

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Tomas Stens

T.f Rektor

tomas.stens@norrtalje.se

 

Fackliga företrädade kan nås via kommunens växel.

 

Publicerat:

2023-08-16

Sista ansökningsdag:

2023-09-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Vuxenutbildning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid


Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Dela detta jobb

logga
Vårdlärare till vuxenutbildningen

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen