skoljobb.se

 

Radix Kompetens är i behov av en vårdlärare till vuxenutbildningen i Västerås med tillträde i januari 2019.

Varför är detta ditt nya drömjobb?

Du kommer att inom vård och omsorgsprogrammet undervisa vuxna elever i praktiska och teoretiska ämnen. Målet är att den enskilde eleven ska nå de mål som finns i dennes individuella studieplan. Du kommer arbeta med ett formativt förhållningssätt där kvalité, delaktighet och engagemang är nyckelord. Samverkan med arbetsliv är central och därigenom förståelsen för att alla arbetar gemensamt för helheten. Som vård och omsorgslärare ger du dina elever goda förutsättningar att förstå, verka och förhålla sig till branschen och dess krav. Undervisningen individanpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar. I tjänsten ingår även att tillsammans med övriga kollegor jobba med utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer:

  • Behörig yrkeslärare inom vård och omsorg.

  • Erfarenhet av att arbetat med vård och omsorgsutbildning under minst 2 år.

  • God datorvana och ett intresse av att arbeta i en digital lärmiljö.

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och delar med dig av din egen kunskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar och kan agera prestigelöst för att främja verksamhetens och den egna utvecklingen. Viktigt för tjänsten är att du har vana att arbeta i en digital miljö och erfarenhet av olika tekniska lösningar, alternativt har ett intresse att lära dig det.

Intresserad?

Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV, lärarlegitimation och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta oss per e-post: linnea.palmkvist@radixab.se.

Placeringsort: Västerås

Omfattning: 100 %

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar enbart mot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande.

Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Vårdlärare Västerås

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb