skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

•Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

•Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

•Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

•Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Vasa Real är en grundskola på Norrmalm i Stockholm. Vi har cirka 780 elever i årskurs 5-9.  Skolan har en Judisk profil, klasser med musikinriktning (åk 7-9) och en mottagningsklass för nyanlända. Undervisningen sker utifrån en holistisk syn där samtliga delar verkar för att alla elever ska ges möjlighet att nå sin fulla potential. Vi tror på alla människors lika värde.  Vasa Real är HBTQ-certifierad.

Välkommen med din ansökan till en skola där alla möts med tolerans och respekt samt får möjlighet till god kunskap inför framtiden.

Arbetsbeskrivning

Undervisningen sker i åk 5-9och du tillhör ett arbetslag. Med höga förväntningar på eleverna arbetar du både enskilt och tillsammans med övriga kollegor för att ge dem den allra bästa undervisningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska. Du har erfarenhet, reflekterar över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

Meriterande är att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas, du gör eleven delaktig i planeringen och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att undervisa. Med stor entusiasm för dina ämnen väcker du elevernas nyfikenhet och kan förklara det komplexa begripligt. Du är nyfiken, driven och trivs med att ta itu med utmaningar du ställs inför. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    12/8
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    60% med ev utökning om du har ett ytterligare ämne eller kan vikariera
Referensnummer    2019/3049
Kontakt    
Pia Tegman, 0761244717
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Vasa Real söker lärare i svenska för åk 5-9,, Vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb