skoljobb.se

Västra skolan söker en musik och bildlärare till år 1-6

Regioner
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Västra skolan söker en musik och bildlärare till år 1-6

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

På Västra skolan arbetar vi för ett öppet bemötande och ett interkulturellt förhållningssätt där vi är öppna för att se allas våra olikheter som tillgångar. Området är beläget i Katrineholms norra utkant med gångavstånd till centrum liksom till skog och natur. Bebyggelsen är blandad med såväl nya som äldre villor, radhus och bostadsrätter samt hyreshus, 
Västra skolan är en tvåparallellig skola och har ca 280 elever. 

För mer information: https://www.katrineholm.se/vastra-skolan/

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med ämnet musik i de olika klasserna. Även bild kan ingå i dina arbetsuppgifter. 

Hos oss på Västra skolan får du möjlighet att utvecklas tillsammans med nyfikna elever samt professionell och engagerad personalgrupp. Tillsammans kommer vi att utveckla undervisningen och arbeta för att skapa en trygg och lustfylld verksamhet där eleverna utmanas i sin kunskapsutveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad musiklärare, gärna även utbildad bildlärare. Lärarlegitimation är meriterande, liksom erfarenhet. 

Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. 

Ett tydligt ledarskap i klassrummet har en avgörande betydelse för elevernas måluppfyllelse och då vi har en hög andel elever med annan språkbakgrund prioriterar vi språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Hos oss är bemötande och värdegrund viktiga parametrar och att vi arbetar utifrån vetenskaplig grund. Vi har tilltro till våra elever och det visar vi i handling! 

Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. 
Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-07. eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-29

Arbetsgivarens referensnummer: C28182/2019

Upplysningar lämnas av:

Maria Hertz
Tf rektor
Telefon: 0150-488276
E-post: maria.hertz@ katrineholm.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Västra skolan söker en musik och bildlärare till år 1-6

Katrineholms kommun