skoljobb.se

Västra skolan söker två grundskollärare för år 1-3

Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Västra skolan söker två grundskollärare för år 1-3

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

På Västra skolan arbetar vi för ett öppet bemötande och ett interkulturellt förhållningssätt där vi är öppna för att se allas våra olikheter som tillgångar. Området är beläget i Katrineholms norra utkant med gångavstånd till centrum liksom till skog och natur. Bebyggelsen är blandad med såväl nya som äldre villor, radhus och bostadsrätter samt hyreshus, 
Västra skolan är en tvåparallellig skola och har ca 280 elever. 

Arbetsuppgifter:

Hos oss på Västra skolan får du möjlighet att utvecklas tillsammans med nyfikna elever och professionell och engagerad personalgrupp. 

Tillsammans kommer vi att utveckla undervisningen och arbeta för att skapa en trygg och lustfylld verksamhet där eleverna utmanas i sin kunskapsutveckling. Ett tydligt ledarskap i klassrummet har en avgörande betydelse för elevernas måluppfyllelse och då vi har en hög andel elever med annan språkbakgrund prioriterar vi språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. 

Du kommer även att ha mentorskap för eleverna i den klass du arbetar i. 

Hos oss är bemötande och värdegrund viktiga parametrar och att vi arbetar utifrån vetenskaplig grund. Vi har tilltro till våra elever och det visar vi i handling! 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en grundskollärarutbildning samt lärarlegitimation och vill bedriva undervisning i år 1-3. Erfarenhet är inget krav, men är meriterande. 

¤ Du har ett starkt engagemang och ett positivt synsätt som inspirerar eleverna och ökar deras motivation att lära. 
¤ Har god samarbetsförmåga och skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. 
¤ Har ett interkulturellt och inkluderande förhållningssätt. 
¤ Har goda ledaregenskaper samt har ett stort intresse i varje enskild elevs kunskapsutveckling och måluppfyllelse. 
¤ Vill utvecklas- samt utveckla verksamheten. 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. 

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05. eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Arbetsgivarens referensnummer: C29336/2019

Upplysningar lämnas av:

Maria Hertz
Rektor Västra skolan
Mobiltelefon: 070-648 43 13
Telefon: 0150-48 82 76

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Västra skolan söker två grundskollärare för år 1-3

Katrineholms kommun