skoljobb.se

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vuxenutbildningen bedriver grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, och yrkeshögskola, yrkes vuxenutbildning. Vuxenutbildningen har ca 1 200 studerande på årsbasis. Personalgruppen består av ca 40 medarbetare som i personalenkäter visar på hög trygghet, trivsel och nöjdhet

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef leder, organiserar och driver du verksamheten. Uppdraget innebär att Du tillsammans med ledningsgruppen på skolan och i samverkan med personalen verkar för att vuxenutbildningen fortsätter att utvecklas. Du ingår i ledningsgruppen för Sektorn för utbildning och kultur samt representerar verksamheten i externa sammanhang. I uppdraget ingår också att samverka med gymnasiet, näringsliv, socialtjänst och övriga vuxenutbildningar i regionen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gedigen kunskap och erfarenhet av skola och utbildning i ledande befattning. Erfarenhet av att leda eller arbeta inom vuxenutbildning är meriterande. Erfarenhet av resultatanalys är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i politisk styrd organisation. Du leder arbetsgruppen genom goda relationer och samverkar både internt och externt. Du är strukturerad och har vana vid administrativt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Verksamhetschef till Vuxenutbildningen

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-30

Ansök nu

Dela detta jobb