skoljobb.se

Vi satsar på fler förskollärare!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Vi satsar på fler förskollärare!

På Jakobsbergs förskolor har vi förskollärare som går i pension därför söker vi nu dig som är förskollärare!
Vi strävar efter en fördelning 50/50 mellan förskollärare och barnskötare i arbetslagen. Vi vill möjliggöra att två förskollärare kan arbeta tillsammans på en avdelning när önskemål om detta finns.

Enheten driver för närvarande ett framgångsrikt språkprojekt, Förskole+", tillsammans med Järfälla Barn- och Elevhälsa. Projektet innebär att olika kompetensutvecklande insatser kommer alla medarbetare till del. Prov av ett nytt digitalt läromedel ingår. Inom projekttiden kommer fokus vara att utveckla och förtydliga språkutvecklade arbetssätt knutet till ny forskning.

Enhetens alla förskolor ligger i Jakobsberg och har närheten till skogen både vid Järvafältet och i närmiljön samt närhet till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg.
Alla arbetslag har 3 timmars gemensam planerings- reflektionstid per vecka inom vår enhet.

Hos oss har du har tillgång till kompetensutveckling genom handledning både internt och externt samt utbildning genom bland annat Järfälla Barn- och Elevhälsa.
Du har möjlighet att utbilda dig till VFU-handledare och även tillgång till Järfälla Kommuns program för kompetensutveckling "Medarbetarakademin" och "Arbetsledarakademin".

Friskvårdsbidrag lämnas enligt Järfälla Kommuns riktlinjer

ARBETSUPPGIFTER
Ansvar för att planera, leda, genomföra, utvärdera och utveckla pedagogiskt arbete i barngrupp. Vi tror att du som söker tjänsten brinner för att utveckla en lärorik, rolig och stimulerande verksamhet tillsammans med förskolans pedagoger, barn och föräldrar.

Vår strävan är att ständigt utveckla och anpassa miljön och verksamheten utifrån barns behov.

KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot yngre åldrar med examen/lärarlegitimation.

• Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men vi tar även gärna emot dig som är nyexaminerad förskollärare. Är ni flera förskollärare som vill arbeta tillsammans kan vi skapa möjligheter för er.

• Som person gillar du utmaningar och är öppen för nya lösningar. Du har fallenhet att leda och samordna grupper och tar självklart ansvar för att skapa engagemang och delaktighet för alla.

• Som pedagog i vår organisation är du en viktig del i vårt prioriterade arbete med barns språkutveckling, vårt värdegrunds- och likabehandlingsarbete samt i vår strävan i att nå ett förtroendefullt föräldrasamarbete.

• Vi vill att du ser vikten av och har lusten att utveckla den pedagogiska miljön i förskolan.

• Har du erfarenhet av att arbeta med interkulturellt förhållningsätt och med språkutvecklande arbetssätt är det meriterande liksom IT-kunskaper.

• Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.


Erfarenhet krävs. Erfarenhet av pedagogiskt arbete i barngrupp genom studier eller praktik är ett krav.

Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vi satsar på fler förskollärare!

Järfälla kommun