skoljobb.se

logo

Vi söker en förskollärare till Nyckelpigans förskola!

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Vi söker en förskollärare till Nyckelpigans förskola!

Om arbetsplatsen

Välkommen till Nyckelpigans förskola! Nyckelpigan är centralt belägen i Vaggeryd och har tre avdelningar samt tillgång till en stor utegård. Vår närhet till skog, sjö, sporthall och bibliotek berikar våra möjligheter att erbjuda barnen en lustfylld och lärorik miljö.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner, som medarbetare hos oss spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Vi har just nu "Hållbar framtid" som ett gemensamt tema. Förskolan arbetar med tema där barnens frågor, intressen och nyfikenhet har inflytande över innehållet. Med hjälp av verktygen observation, dokumentation och reflektion synliggör du barns läroprocesser; enskilt och i grupp. Verktygen hjälper dig också att ta ut riktningen för nästa steg i det pedagogiska arbetet. I detta arbete finns det handledning riktad till förskolan.

Arbetet med pedagogisk dokumentation utgör en självklar och viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet och i vår verksamhetsutveckling. Du kommer att använda dig av lärplatta och andra digitala kommunikationsverktyg. Vi tror på det kollegiala lärandet och erbjuder kompetensutveckling bland annat genom nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du är trygg, engagerad och mån om att genom dialog göra barnen delaktiga i sina lärprocesser. Du har ett intresse för pedagogisk dokumentation som förhållningssätt, efarenhet av detta är meriterande.

För dig som är nyexaminerad förskollärare, erbjuder vi en mentor under det första yrkesåret.

I enlighet med Skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret före anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   21/123

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lön

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Arbetstiden varierar mellan 5.45 - 17.30 (18.30) Kvällsmöte ca en kväll i månaden.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Vi söker en förskollärare till Nyckelpigans förskola!

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen