skoljobb.se

Vi söker en KURATOR till centrala barn- och elevhälsan i Tanums kommun

Arbetsuppgifter
Som kurator är du en del av elevhälsan och deltar i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar. Som kurator har du alltid elevers bästa i fokus, mot bakgrund av skolans uppdrag. I ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till föräldrar och till personal inom skolan. Ditt arbete kommer att bedrivas huvudsakligen inom grundskolan.

Vi erbjuder
En stimulerande och trevlig arbetsmiljö med väl utvecklat teamarbete, både inom centrala elevhälsan och i samarbete med skolornas lokala elevhälsa och pedagoger.

Kvalifikationer 
Du tycker om att samarbeta med andra, men har även god förmåga att arbeta självständigt. Du är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt. Du som söker bör vara utbildad socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande om du har erfarenhet av elevhälsoarbete och utredningsarbete.

Körkort krävs liksom tillgång till egen bil.

Omfattning och varaktighet 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om uppdraget och verksamhet lämnas av 
Sten Gunnar Axelsson, chef centrala barn- och elevhälsan. 0525-18193, 0706098042. 
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 12 augusti 2018. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Viktiga uppgifter:
Annonsör:
Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen

Ref.nr: 3863134673
Tjänstens omfattning: 100%
Tillsvidareanställning
Antal jobb: 1

Kontaktinfo:
Sten Gunnar Axelsson
Rektor
(+46) 0525 - 18193
Sökkriterier:

Ort
Tanumshede
Bransch
Stat och kommun
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Befattning
Medarbetare/anställd

Vi söker en kurator till centrala barn- och elevhälsan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Dela detta jobb