skoljobb.se

Vi söker en lärare i Sv/So till skolans Su-grupp åk 4-9

Ansök nu

Vi söker en lärare i Sv/So till skolans Su-grupp åk 4-9

Vi söker nu en lärare i Sv/So till skolans särskilda undervisningsgrupp åk 4-9 samt undervisning i grundsärskolans högstadie.

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 880 elever och 130 personal. Skolans grundsärskola är en av stadens största. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs.

Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidaresanställning på 90% med start 20210810.

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett lärarteam i skolans särskilda undervisningsgrupp för åk 4-9 samt grundsärskolan för åk 7-9. I tjänsten ingår även undervisning i Ma i grundsärskolan. Du ansvarar för planering, genomförande och efterarbete i samarbete med ämneslärare och specialpedagog. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och även samarbeta med ämneslärare och arbetslagen kring elever.

Kvalifikationer

Du ska

  • ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Sv och So i årskurs 4-9

  • ha mycket goda kunskaper och erfarenheter inom NPF-området

  • ha erfarenhet av att arbeta med elever i särskild undervisningsgrupp

  • vara flexibel och lågaffektiv i ditt bemötande

  • ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever

  • ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt

  • alltid ha eleverna i fokus

  • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

Vi ser gärna att du ligger i framkant och är erfaren vad gäller formativ bedömning och pedagogiska planeringar. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och ansvarstagande är något vi värderar högt. Särskilt meriterande är att du har erfarenhet av att undervisa även grundsärskolans elever. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper. Våra klassrum är utrustade med SMART Boards och alla elever har tillgång till en egen lärplatta.

Villkor

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Vi söker en lärare i Sv/So till skolans Su-grupp åk 4-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen