skoljobb.se

Vi söker en Speciallärare-Specialpedagog till Björskogs skola i Valskog

Ansök nu

Vi söker en Speciallärare-Specialpedagog till Björskogs skola i Valskog

Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia.
I Kungsörs kommun finns fyra grundskolor. Tre av dessa skolor finns i tätorten Kungsör och en, Björskogs skola, finns i samhället Valskog. Björskogskolan är en skola för elever i förskoleklass till åk 6. Det går i nuläget cirka 100 elever på skolan. I anslutning till skolan finns fritidshemmet Biet. Skolan och fritidshemmet ligger naturnära med inspirerande skogsmark runt hörnet. På skolan arbetar vi aktivt med utomhuspedagogik och idrott. En dag i veckan arbetar hela skolan utomhus under en del av dagen i åldersblandade grupper med ett gemensamt temaarbete. Eleverna har idrott fyra dagar i veckan.


ARBETSUPPGIFTER
Som Speciallärare/Specialpedagog på Björskogsskolan kommer du att ansvara för våra elevers lärande och utveckling utifrån gällande styrdokument. Du får vara en spindel i nätet när det gäller elevarbetet. Ditt uppdrag kommer att bestå av varierande arbetsuppgifter, till exempel att arbeta med elever en till en, i liten grupp, i klassrummet, genomföra diagnoser och tester, stötta pedagoger i upprättandet av handlingsplaner och åtgärdsprogram samt att handleda övrig personal. Du kommer också att ingå i elevhälsoteamet på skolan. Du medverkar vid föräldramöten och utvecklingssamtal.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är grundskollärare med behörighet F-6. Vi ser även att du har speciallärarutbildning och att du har erfarenhet av arbete i grundskolan. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vi förväntar oss att du är engagerad i ditt uppdrag och drivs av att leda eleverna i deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Du är tydlig, organiserad, lyhörd och bra på att samarbeta. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vi söker en Speciallärare-Specialpedagog till Björskogs skola i Valskog

Kungsörs kommun