skoljobb.se

logo

Vi söker engagerad och driven lärare i fritidshem

Företag Vansbro kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

Vi söker engagerad och driven lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bli en viktig del i helheten hos oss på Vansbro kommun?

Då är det hög tid att skicka in din ansökan och hoppa på tåget mot en meningsfull arbetsplats med goda arbetsvillkor och ständigt lärande.

Vi på Vansbro kommun tror stenhårt på att glada och engagerade medarbetare skapar en bättre trivsel och bättre resultat på jobbet. Vi vill att du ska känna dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolt över allt det fantastiska som vi tillsammans skapar för våra medborgare.

Och vad sägs om platsen? Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Vi har otroligt charmiga lokalsamhällen längs älven, som Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med omgivande byar i de västra delarna av Dalarna. Här finns ett brett näringsliv som skapar en härlig arbetsmarknad och ett rikt föreningsliv som ger massor av möjligheter till livskvalitet. Så vad väntar du på? Kom och bli en del av vårt härliga gäng här på Vansbro kommun.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Arbetsuppgifter

Var finns ni engagerade och drivna lärare i fritidshem som arbetar bra tillsammans med att utveckla er verksamhet?

Vi vill gärna ha er hos oss i Vansbro kommun där ni får arbeta med att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med kollegor både i fritidshemmet och på enheten som helhet. Ni planerar och genomför undervisning i fritidshemmet samt dokumenterar och följer upp eleverna.

Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar ni för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

I ert arbete finns ni till för alla elever på skolan och anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Vi vill skapa verksamheten som är i linje med vår vision alla ska lyckas i sitt lärande genom nyfikenhet, trygghet och framtidstron!

Kvalifikationer

Vi söker engagerade och drivna lärare i fritidshem som arbetar bra tillsammans och vill komma till oss och arbeta med att fortsätta utveckla vår verksamhet. Ni är behöriga lärare i fritidshem.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Ni är väl insatta i och kan konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Ni strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Som personer är ni flexibla, lösningsfokuserade, trygga, stabila och kan behålla lugnet i stressade situationer. Ni utmanar och inspirerar eleverna och arbetar för ett aktivt elevinflytande.

Ni har också en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att ha en tydlig, öppen dialog med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker lärare med inriktning i fritidshem som vill arbeta tillsammans och driva utveckling. Vi ser fram emot era ansökningar!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.

Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta innan ansökningstiden är slut så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-01
Enligt överenskommelse

 

Referensnummer: C129593-2023-28

Dela detta jobb

logo
Vi söker engagerad och driven lärare i fritidshem

Vansbro kommun