skoljobb.se

Logo

Vi söker förskollärare till förskoleområde Forserum/ Äng

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Vi söker förskollärare till förskoleområde Forserum/ Äng

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

För mer information: http://www.nassjo.se

Arbetsuppgifter:

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng?
Nu söker vi ny kollega till en nystartad avdelning och kanske är det Dig vi söker.
Du arbetar tillsammans i ditt team med undervisning och ansvarar för utbildningen i förskolan med Lpfö-18 som grund.
Ditt uppdrag som förskollärare innebär undervisning och organisering av aktiviteter för barn. Vi söker dig som är tydlig ledare, drivs av nyfikenhet och tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn.
Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö- 18.

I Nässjö kommun får du som tillsvidareanställd medarbetare i förskolan ett digitalt verktyg, arbetskläder och skor för utomhusbruk.
Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år.

Kvalifikationer:

Vi söker dig nyexaminerad eller legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar, har god samarbetsförmåga och har en förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor.
Du är medforskande och reflekterande samt vågar prova på lösningar som driver förskolans utbildning framåt. Genom din öppenhet och nyfikna förhållningssätt vågar du förändra det som behöver förändras.
Det är en självklarhet för dig att systematiskt utvärdera och kvalitetshöja utbildningen och att du ser digitalitet som en naturlig del i undervisningen, samt att du har ett intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och sprida kunskap och erfarenheter till dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid lämplighet.
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering sker löpande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare. För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Arbetsgivarens referensnummer: JLg001

Dela detta jobb

Logo
Vi söker förskollärare till förskoleområde Forserum/ Äng

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen