skoljobb.se

Vi söker fritidspedagog till Snöstorpsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Vi söker fritidspedagog till Snöstorpsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Snöstorpsskolan är en skola med goda resultat och ett gott klimat. Våra elever ger oss höga betyg i sina trivselenkäter som genomförs varje termin. Vi vill vara en inkluderande skola där samtliga elever blir synliga och får det stöd och den formativa återkoppling som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt. Vi har engagerade pedagoger och vill vara en välkomnande och trygg skola präglad av ett gott bemötande och arbetsglädje för alla.

Arbetsuppgifter

Vi söker en entusiastisk och engagerad pedagog som är intresserad av att lära och utvecklas i sampel med våra elever på fritidshemmet. Tillsammans med dina arbetskollegor är du med och utvecklar det pedagogiska arbetet. Du ansvarar för att verksamheten utgår från våra styrdokument och du ser fritidshemmens nya lärandeuppdrag som något utmanande och spännande. Du är utbildad barnskötare/fritidspedagog/lärare yngre år och är väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär. Du är delaktig, drivande samt aktiv i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi förutsätter att du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet till lärande är en självklarhet. Vi söker nu dig som vill arbeta med barn med huvudansvar på fritids men även arbete under skoltid kopplat till en klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att vara flexibel och kreativ, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet krävs men även nyexaminerade är välkomna att söka. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat med tillträde 2020-03-01 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till
2020-12-20
Publicerad
2020-01-03
Ansök senast
2020-01-19

Upplysningar

  • Jasmina Sandlund
    Rektor
    Telefon: 072 17 12 521
  • Annicka Olsson
    Lärarförbundet
    Telefon: 072-0842001

Ansökan

Referensnummer
C34264 - 2020

Dela detta jobb

Vi söker fritidspedagog till Snöstorpsskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning