skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sundbyskolan är en F-9 skola belägen i ett villaområde i Sundby, mellan Bromma och Solvalla. Vi har i dagsläget cirka 800 elever och ett 100-tal anställda. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande. Vi vet också att ett starkt pedagogiskt ledarskap, tydlighet och ramar leder till trygghet och ökar studieron för våra elever. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet så tror vi att du passar föruppdraget. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad idrottslärare till vår skola. Du kommer att arbeta som idrottslärare för elever i åk 4-9. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med  två kollegor som också undervisar i ämnet idrott och hälsa. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevers behov och intressen, både enskilt och tillsammans med kollegorna i det arbetslag du tillhör. Du arbetar med de anpassningar som behövs i verksamheten då du har förståelse för att alla elever tar till sig kunskap på olika sätt och att alla har olika förutsättningar.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i idrott och hälsa för grundskolans åk 1-9. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket. 

Du ska vara en god, tydlig och trygg ledare och du har en god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du håller dig uppdaterad om skolutveckling och arbetar även med din egen utveckling i pedagogiska och didaktiska frågor. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande, strukturerad och empatisk. Du har en god pedagogisk förmåga, lätt för att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. 

Hos oss sker kontinuerlig utveckling av verksamheten så därför ser vi gärna att du bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor och gärna utmanar metoder, arbetssätt  och tankesätt. 

Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi söker idrottslärare till Sundbyskolan!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Dela detta jobb