skoljobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? 
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss!
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och naturen runt hörnet. Vårt skolområde strävar efter att skapa en tillgänglig och digitaliserad utbildning för alla våra elever. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevernas förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Du kommer att arbeta på fritidshemmet med elever i åk 2 och 3 samt i skolverksamheten där dina arbetsuppgifter innebär pedagogiskt arbete i grupp. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvecklar du fritidshemmets dagliga verksamhet. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och ger dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar deras sociala förmågor och kunskaper.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare med inriktning fritidshem. Är du nyutbildad och ännu inte har fått din legitimation är du också välkommen att söka tjänsten. Du är intresserad av kvalitetsfrågor och vill vara med och utveckla verksamheten. Du har god förmåga att skapa relationer till elever samt har ett inkluderande förhållningssätt. Du bidrar till att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet. Vi förväntar oss att du är en kreativ, positiv kollega som har lätt för att samarbeta med såväl elever som vuxna.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och vi kallar löpande till intervju. Välkommen med din ansökan.

Vill du veta mer?
Kontakta:
Biträdande rektor: Malin Axelsson, 036-103490
Rektor: Robert Hjälmeby, 036-103039
Facklig representant: Sofie Bernstig-Magnusson, 036-102403

Tillsammans skapar vi Lärglädje!

Vi söker lärare i fritidshem som vill skapa lärglädje!

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb