skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 850 elever och 130 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs.

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i årskurs 6 arbetslag där du är en av fem mentorer och undervisar i engelska och So. Du kommer även att samverka med ämneskollegor samt med elevhälsan kring eleverna.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnena engelska och So i årskurs 4-6 är en krav. 

Du ska

ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
ha god samarbetsförmåga
alltid ha eleverna i fokus
kunna arbeta ämnesövergripande
tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten.
 

Vi ser gärna att du ligger i framkant och är erfaren vad gäller formativ bedömning och pedagogiska planeringar. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Att du använder IT som en naturlig del i undervisningen är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till egen lärplatta.

Villkor
Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2019-08-08
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/3167

Kontakt    
Fredric Nyström, fredric.nystrom@stockholm.se
Facklig företrädare    
Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lind@stockholm.se
Sigrid Daroui, LR, sigrid.daroui@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare

Vi söker nu en engagerad lärare i engelska och So åk 4-6

Ansök nu

Dela detta jobb