skoljobb.se

Vi söker nu en lärare i bild

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Vi söker nu en lärare i bild

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 850 elever och 130 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs.

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i bild i årskurs 4-9 samt vara mentor i årskurs 8. Du kommer att samverka med andra lärare samt elevhälsan kring eleverna.

Kvalifikationer

Du ska

  • ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild i årskurs 4-9
  • ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
  • ha god samarbetsförmåga
  • alltid ha eleverna i fokus
  • kunna arbeta ämnesövergripande
  • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

Vi ser gärna att du ligger i framkant och är erfaren vad gäller formativ bedömning och pedagogiska planeringar. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper. Extra meriterande är om du har drama i din profil.

Att du använder IT som en naturlig del i undervisningen är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till bärbara datorer och iPads.

Villkor

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-09-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5144

Kontakt    
Hanna Sjögren, biträdande rektor, hanna.sjogren@stockholm.se

Facklig företrädare    
Catharina Lind - Lärarförbundet, catharina.lind@stockholm.se
Ulla Lempke - Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se
Emelie Holmquist - LR, emelie.holmquist@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-22

Dela detta jobb

Vi söker nu en lärare i bild

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen