skoljobb.se

Vi söker nu en lärare i MA och annat ämne till skolans SU-grupp.

Ansök nu

Vi söker nu en lärare i MA och annat ämne till skolans SU-grupp.

 

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 860 elever och 130 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. 

Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett lärarteam i skolans särskilda undervisningsgrupp för åk 4-9. Du ansvarar för planering, genomförande och efterarbete i samarbete med ämneslärare och specialpedagog. Du kommer att ha kontakter med vårdnadshavare och samarbeta med ämneslärare och arbetslagen kring elever.

Kvalifikationer

Du ska

  • ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i MA och annat ämne i årskurs 4-9
  • ha mycket goda kunskaper och erfarenheter inom NPF-området
  • ha erfarenhet av att arbeta med elever som behöver mindre sammanhang
  • vara flexibel och lågaffektiv i ditt bemötande
  • ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
  • ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt
  • alltid ha eleverna i fokus
  • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

 

Vi ser gärna att du ligger i framkant och är erfaren vad gäller formativ bedömning och pedagogiska planeringar. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och ansvarstagande är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är att du använder IT som en naturlig del i undervisningen. Våra klassrum är utrustade med SMART Boards och alla elever har tillgång till en egen lärplatta.

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning på 90 % från och med 20200810 till och med 20210131 med eventuell förlängning.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

 

 


 

Dela detta jobb

Vi söker nu en lärare i MA och annat ämne till skolans SU-grupp.

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen