skoljobb.se

Vi söker nu en lärare i samtliga SO-ämnen

Ansök nu

Vi söker nu en lärare i samtliga SO-ämnen

 

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm för alla. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 860 elever och 130 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs.

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i samtliga SO-ämnen samt vara mentor i åk 7. Du kommer att tillhöra ett årskursarbetslag och samverka med andra lärare samt elevhälsan kring eleverna.

Kvalifikationer

Du bör

  • ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i samtliga SO-ämnen i årskurs 4-9
  • ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
  • ha god samarbetsförmåga
  • alltid ha eleverna i fokus
  • kunna arbeta ämnesövergripande
  • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

 

Vi ser gärna att du ligger i framkant och är erfaren vad gäller formativ bedömning och pedagogiska planeringar. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är att du använder IT som en naturlig del i undervisningen är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och alla elever har tillgång till en egen lärplatta.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare på 60 % med tillträde 2020-08-10.

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

 

 


 

Dela detta jobb

Vi söker nu en lärare i samtliga SO-ämnen

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen