skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 850 elever och 125 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs!

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter
Du ska undervisa i svenska, matematik och NO-ämnena i årskurs 1 samt vara mentor till en klass i samma årskurs. Du kommer att samverka med andra lärare samt elevhälsan kring eleverna.

Kvalifikationer
Du ska

ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska, matematik och NO-ämnena i åk 1-3.
erfarenhet av undervisning 4 år eller längre
ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
ha god samarbetsförmåga
alltid ha eleverna i fokus
kunna arbeta ämnesövergripande
tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten
 

Vi arbetar med formativ bedömning och pedagogiska planeringar varpå erfarenhet av detta är meriterande. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Att du använder IT som en naturlig del i undervisningen är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till bärbara datorer och iPads.

Villkor
Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-08
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2918

Kontakt    
Therese Moyano, therese.moyano@stockholm.se
Facklig företrädare    
Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lind@stockholm.se
Sigrid Daroui, LR, sigrid.daroui@stockholm.se

Vi söker nu en lärare i svenska, matematik och NO-ämnena till årskurs 1-3

Ansök nu

Dela detta jobb