skoljobb.se

Vi söker nu en MA/NO/TK lärare för undervisning på högstadiet

Ansök nu

Vi söker nu en MA/NO/TK lärare för undervisning på högstadiet

Vår vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra skolor ska eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Sollentuna international school är en skola som ligger centralt nära Sollentuna centrum. På skolan går det idag cirka 300 elever i årskurserna F-9 samt RN-enheten. På skolan arbetar en personalgrupp som kännetecknas av stort engagemang och kompetens. Sollentuna International School är en mångkulturell skola med mycket goda studieresultat. Det råder en mycket positiv anda och stor delakultur på skolan. Vår skola är en rolig arbetsplats. Våra ledord är tilltro, höga förväntningar, vänlighet, artighet och stolthet. Skolan leds av rektor och  biträdande rektor.

Skolan har ett väl fungerande värdegrundsarbete och ett aktivt arbete för att skapa en tillgänglig skola för varje elev som går där. Skolan har ett väl utbyggt elevhälsoarbete och processerna stöttas även av logopeder, förstelärare, specialpedagogisk personal samt UDL-ansvarig.

Kvalifikationer

Sollentuna International School söker dig som är legitimerad MA/NO/TK lärare på högstadiet det är meriterande om du har erfarenhet från din yrkesroll.

Vi tycker att det ska bli spännande att träffa dig för att prata om hur du ser på skola och undervisning. Hur du vill jobba och hur vi jobbar för våra elevers framtid är något vi ser fram emot att få tala med dig om.

Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö. Du ska ha lätt för att samarbeta och vilja vara med och utveckla verksamheten. Dessutom ska du ha ett stort intresse för andra kulturer. Vi ser gärna att du också har erfarenhet utav att utveckla undervisningen genom digitala verktyg. Du behöver ha ett lågaffektivt bemötande mot våra elever för att lyckas. Du är tydlig i din lärarroll och har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder

Sollentuna International School har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår undervisning håller en hög kvalité och stimulerar alla elevers kreativitet. Vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Ferietjänst, 80-100 %

Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Christine Elm, Rektor

scx035@edu.sollentuna.se

Dögg Gunnarsdottir, Biträdande rektor

doggu_s@edu.sollentuna.se

Dela detta jobb

Vi söker nu en MA/NO/TK lärare för undervisning på högstadiet

Sollentuna kommun