skoljobb.se

Vi söker nu SVA-lärare till Vuxenutbildningen!

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Vi söker nu SVA-lärare till Vuxenutbildningen!

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu SVA-lärare att undervisa på våra tre enheter: GRUV (grundläggande vuxenutbildning) GyT (gymnasial vuxenutbildning, teoretisk) samt på SFI (svenska för invandrare).

En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad och brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan!

- Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande.
- Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande.
- Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse.

Stämde alla påståenden in på dig? Fortsätt att läsa!

Som SVA-lärare hos oss kommer du att undervisa i ämnet svenska som andraspråk. Därutöver ingår mentorskap och sedvanliga uppgifter kopplade till läraruppdraget. Du kommer även att arbeta i arbetslag tillsammans med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i svenska som andraspråk.

Som person är du empatisk, social och utåtriktad. Vidare ser vi att du är tålmodig och tydlig, har lätt för att arbeta självständigt och samtidigt är du en god lagarbetare. Du har en god pedagogisk förmåga där du sätter studentens utveckling och inlärning i centrum.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarlegitimation, detta för att underlätta rekryteringsprocessen.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi söker nu SVA-lärare till Vuxenutbildningen!

Halmstads kommun