skoljobb.se

Nu söker vi dig som vill utbilda vuxna till morgondagens moderna verkstadstekniker. Var med och följ utvecklingen hos deltagarna där målet är arbete. Här spelar du en viktig roll i att hjälpa deltagarna få den kompetens de behöver för att komma ut på arbetsmarknaden.

ARBETSBESKRIVNING

Du och dina kollegor ansvarar för den dagliga verksamheten i att utbilda i industriteknik och verkstadsteknik med CNC både praktiskt och teoretiskt. Det ingår även att anskaffa praktikplatser och hålla kontakt med företag och Arbetsförmedlingens handläggare.

KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har pedagogisk erfarenhet, gärna från vuxenutbildning. Du måste både ha teoretisk utbildning och praktisk erfarenhet från verkstadsteknik/CNC.

I realiteten innebär det följande: 
• Mångårig erfarenhet av skärande bearbetning, programmering och maskinkörning. 
• Minst grön nivå enligt skärteknikcentrums krav gällande skärande bearbetning. 
• Goda kunskaper i Cad och Cam  
• Goda kunskaper i skärteknik.

Har du även erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter är det meriterande.

Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Friberg Pallin på ulrika.friberg-pallin@ya.se alt. 070-5872719.  Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker nu utbildare till vårt uppdrag inom verkstadsteknik/CNC i Karlskoga

Företag Yrkesakademin
Regioner
Utgår

2018-09-08

Ansök nu

Dela detta jobb