skoljobb.se

Vi söker pedagoger till vår förskolebuss!

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Vi söker pedagoger till vår förskolebuss!

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Pedagoger till vår Förskolebuss 

Norra Jordbros förskolor består av förskolorna Fjäderkobben, Gräskobben, Knallen och Segelkobben. Alla våra förskolor har Grön Flaggcertifiering och Hållbar utveckling är en del av vårt arbetssätt.

Nu ska vi utöka vår verksamhet med en förskolebuss.

Vi söker därför dig pedagog som tillsammans med busschauffören och en kollega ser till att barnen kommer till nya spännande lärmiljlöer varje dag.

Bussen är specialinredd för förskoleverksamhet. Du vill vara med och utveckla barns lärande på ett lustfyllt och utforskande sätt och du måste ha ett mycket stort intresse för utomhuspedagogik.

Du vill vara en del av verksamhetens utveckling där förmåga att skapa förtroendefulla relationer är en förutsättning. Du ska förstås ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Bussen är iväg på äventyr mellan 9.00 – 15.00. 

Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara uthållig, kreativ och flexibel. Du besitter en god förmåga att lyfta dina medarbetare och är en god förebild.

I Haninge kommun är alla våra kommunala förskolor inspirerade av Reggio Emilias filosofi vilket bland annat innebär att vi arbetar med barns delaktighet. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra lärandet samt för att kunna följa barnens intressen.

Hos oss får du:

Arbetskläder

Friskvårdskuponger

Pedagogiska forum i nätverksform

Möjlighet till extra semester genom semesterväxling.

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång, både bland barn, föräldrar och pedagoger.

Löneanspråk anges i ansökan

Låter det spännande så är du välkommen med en ansökan

Sista ansökningsdag: 19-05-24

Kontaktperson: Åse Åkesson, förskolechef 08-6067730

Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Anställningsform: Heltid

Kontakt: Åse Åkesson 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga företrädare kontaktas via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Vi söker pedagoger till vår förskolebuss!

Haninge kommun