skoljobb.se

Vi söker rektor till Furulund skola årskurs F-6 Partille kommun

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Vi söker rektor till Furulund skola årskurs F-6 Partille kommun

Som rektor i Partille kommun leder du verksamheten utifrån våra värdeord; allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi letar efter dig som har ett genuint intresse för pedagogisk utveckling och har eget driv, innovationslust och lösningsfokus. Vi vill ha modiga, prestigelösa, empatiska chefer hos oss! Som rektor och medarbetare i Partille kommun är du viktig för våra invånare och för vår framtid. Du utvecklar och bedriver ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Vi ger dig stöd som innebär att du kan fokusera på det pedagogiska ledarskapet. Vi vill att våra chefer skall trivas, ha attraktiva och stimulerande uppdrag. Vi arbetar för att skapa ett berikande samarbete med kollegor.

I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap och tror på medarbetarengagemang. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du som ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling, med barn/elevperspektivet som utgångspunkt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har höga ambitioner, vill påverka och skapa framtidens skola. I Partille värdesätter vi ditt engagemang, din delaktighet samt ett tydligt och personligt ledarskap. Du har en förmåga att skapa goda relationer och bygga tydliga strukturer. Du har högskoleutbildning och pedagogisk insikt/erfarenhet av skolans verksamhet. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av ledande befattning med personalansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan.

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningens vision: "Förberedd på den okända framtiden, har eleven inte bara nått statens och våra mål, utan framförallt sina egna. Rik på kunskap och kompetenser lämnar eleven med stolthet vår skola, övertygad om sin egen förmåga, att tillsammans med andra skapa sin framtid. Eleven kommer att minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik." Vi söker rektor till Furulund skola årskurs F-6. Skolan ligger vid Furulunds centrum i ett expansivt område, nära grönområden och idrottsplats som eleverna har tillgång till. Modern informations- och kommunikationsteknik är ett naturligt inslag i all undervisning med lärmiljöer som passar alla elevers sätt för inlärning, bland annat genom matematikverkstad, bild och slöjd, samt särskild inriktning mot musik. Skolan har sedan flera år tillbaka utbyte med andra skolor, i England, Italien, Tyskland och USA.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Vi söker rektor till Furulund skola årskurs F-6 Partille kommun

Partille kommun