skoljobb.se

Vi söker Sveriges viktigaste timvikarier till Kungsörs förskolor

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Vi söker Sveriges viktigaste timvikarier till Kungsörs förskolor

Välkommen till Kungariket Kungsör, en naturskön idyll precis intill Mälaren. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner – den stora fördelen med en liten kommun är närheten till nyckelpersoner, de korta beslutsvägarna och medarbetarnas goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

Har du barnets bästa i centrum, barnets lärande i fokus och värnar om en miljö där alla är välkomna? Vill du vara med och bidra till en trygg och kreativ miljö för våra barn i Kungsörs förskolor? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker Sveriges viktigaste timvikarier till Kungsörs förskolor.

I Kungsörs kommun finns åtta förskolor varav sju finns i tätorten Kungsör och en i samhället Valskog. Vi är glada över att antalet barn i Kungsör ökar och har nyligen öppnat en ny förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Kungsörs kommun söker nu timvikarier till våra förskolor. Ditt uppdrag som timvikarie är att ge barnen en trygg och stimulerande miljö samt stötta ordinarie personal i det dagliga arbetet.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och roligt extraarbete i barngrupper med barn i åldrarna 1-5 år. Vi söker dig som har möjlighet att rycka in med kort varsel och kan vara flexibel med tider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller med annan gymnasial utbildning. Det är meriterande om du studerar till förskollärare eller har tidigare erfarenhet av att leda barngrupper som t.ex. tränare eller ungdomsledare.
Du har ett stort engagemang för barn och trivs med att upptäcka och utforska tillsammans med barnen. Som person är du flexibel, positiv, initiativtagande och ansvarstagande.

Eftersom att vi har ett stort behov av timvikarier läser vi ansökningar och rekryterar löpande under en lång ansökningsperiod. Det kan därför dröja innan du får besked. Vid eventuella frågor om din ansökan, ta kontakt med Susann Jonsson.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vi söker Sveriges viktigaste timvikarier till Kungsörs förskolor

Kungsörs kommun