skoljobb.se

Om arbetsplatsen

I Vansbro kommun är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.
Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Arbetsuppgifter

Arbetet som barnskötare innebär att du är med bidrar till barnens lärande- och utvecklingsprocess både vad gäller känslor, skapande och rörelse tillsammans med ansvarig förskollärare. Du kommer arbeta med barngrupper i åldrarna 1-5 år

Kvalifikationer

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola, med fokus på barnens utveckling och lärande. Du har en god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. För dig är det en självklarhet att ha ett positivt förhållningssätt och att vara en god förebild för barnen. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du har en personlig mognad och är flexibel.

Du har en Barnskötarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från arbete i förskolan.
Före anställning ska giltigt utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Enligt överenskommelse

Referensnummer: C135483-2023-50

Ersättning

Löneform: Timlön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym.

Varmt välkommen med din ansökan!

logo

Vi söker timvikarier inom förskola

Företag Vansbro kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb