skoljobb.se

Vi söker tre skickliga lärare i fritidshem/ fritidspedagoger

Regioner
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Vi söker tre skickliga lärare i fritidshem/ fritidspedagoger

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 850 elever och 130 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. Vi är särskilt stolta över att alla våra fritidspedagoger är utbildade och behöriga!

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i åldershomogena arbetslag med integrerat fritidshem. Du kommer att samverka med fritidspedagoger och lärare i ditt arbetslag och med övrig personal på skolan. I arbetslaget ingår tre lärare och fem fritidspedagoger som samverkar kring tre klasser.

Ditt huvudansvarsområde är fritidshemmet i arbetslaget och att i samverkan med arbetslaget skapa en lustfylld och meningsfull verksamhet för eleverna.

Kvalifikationer

Du ska

  • ha examen grundlärare i fritidshem/fritidspedagog
  • ha erfarenhet av att arbeta i skola - fritidshem
  • kunna samarbeta i arbetslag, vara flexibel och framåt
  • alltid ha eleverna i fokus
  • tycka att utveckling är berikande och du ska vilja vara med och vidareutveckla fritidshemmet på Södermalmsskolan.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att du har en god förmåga att skapa bra relationer med elever och vårdnadshavare samt att du har ett positivt förhållningssätt är något vi värderar högt.

Vi ser också gärna att du använder IT som en naturlig del i undervisningen. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till bärbara datorer och iPads.

Villkor

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    3
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5103

Kontakt    
Therese Moyano, biträdande rektor, therese.moyano@stockholm.se

Facklig företrädare    
Catharina Lind - Lärarförbundet, catharina.lind@stockholm.se
Ulla Lempke - Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se
Emelie Holmquist - LR, emelie.holmquist@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-20

Dela detta jobb

Vi söker tre skickliga lärare i fritidshem/ fritidspedagoger

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen