skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Ängby skola är en F-9skola med ca 786 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till både t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kunniga och engagerade kolleger med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby skola har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematiskt med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning
En av våra uppskattade idrottslärare ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en vikarie för höstterminen 2019. I tjänsten ingår idrottsundervisning på mellan- och högstadiet, samt mentorskap tillsammans med en kollega i en klass årskurs åtta. Du kommer tillhöra arbetslag 8 och gemensamt med övriga ämneslärare ansvara för eleverna i årskursen.

Kvalifikationer
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa idrott i grundskolan.

Du är behörig och legitimerad idrottslärare med erfarenhet av undervisning i idrott i grundskolan och besitter erforderlig kompetens att planera och genomföra idrottsundervisning för elevers olika förutsättningar och behov. Självklart har du också erfarenhet av bedömning och betygssättning.

Du har god förmåga att skapa relation med eleverna och även van att kommunicera med vårdnadshavare när det behövs. Du är trygg i att arbeta med tydliga planeringar och bedömning i matriser i digitalt verktyg för elever och vårdnadshavare att ta del av. Du tycker om att samarbeta i ämneslag och arbetslag.


Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/3160

Kontakt    
Inger Jakobsson, 0850834305
Facklig företrädare    
Anna Porsmyr, lokalt LR ombud, 0733467191
 

Vik idrottslärare på Södra Ängby

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb