skoljobb.se

Vik. lärare so/no åk 2 och åk 5 till Landvetterskolan

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Vik. lärare so/no åk 2 och åk 5 till Landvetterskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Landvetterskolan ligger i centrala Landvetter med goda kommunikationer inom Göteborgsregionen. På Landvetterskolan har vi ca 800 elever från förskoleklass till åk 9. Landvetterskolan är en skola med goda resultat och ett välfungerande elevhälsoteam. Vi arbetar ständigt för ett förtroendefullt samarbete mellan skola och hem. Läget ger oss stora möjligheter vad gäller samverkan med det omkringliggande samhället. Bredvid skolan ligger en ishall och ett nytt kulturhus.

På Landvetterskolan arbetar vi för:
? Studiero och goda relationer
? Delaktighet och inflytande
? Hållbar framtid

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarierande lärare under höstterminen 2018 som ämneslärare i åk 2 och åk 5.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans tidigare åldrar med behörighet att undervisa i årskurs 1-5.

Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Dina ämnesbehörigheter är i första hand so och no. Har du fler ämnesbehörigheter så är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Vik. lärare so/no åk 2 och åk 5 till Landvetterskolan

Härryda kommun