skoljobb.se

Vik Ma/No lärare till Fjällen för- och grundskola 100%

Ansök nu

Vik Ma/No lärare till Fjällen för- och grundskola 100%

Fjällenskolan - en bra grund för framtiden.
Vi är en skola som har verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 och som ligger i Viksjö i ett småhusområde. Skolan har ca 760 elever. Vi arbetar i arbetslag för ett nära samarbete kring våra elevers utveckling, såväl den sociala som den kunskapsmässiga. Sedan 2011 arbetar vi med digitala verktyg på olika sätt, bland annat har vi Smartboards uppsatta i klassrummen F-3, eleverna i åk 4-9 har en eget digitalt verktyg.

Vi vill ta vara på att vi har elever från sex till femton år genom att ha gemensamma temadagar för hela skolan där de äldre eleverna arbetar tillsammans med de yngre barnen/eleverna. Ytterligare en del i att ta tillvara hela verksamhetens kunskaper och erfarenheter är att vi har gemensam pedagogisk ledningsgrupp med representanter från varje verksamhetsområde vars syfte är att driva på och förankra skolutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Till hösten söker vi en lärare i ma/no åk 7 och matematik till åk 9 som kan komplettera vårt fantastiska team!

Vi söker dig som är en skicklig, engagerad och positiv pedagog som arbetar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Som lärare ingår du i ett arbetslag och har ett nära samarbete med övriga kollegor i syfte att främja elevernas inlärning.

I din tjänst hos oss ingår mentorskap i en årskurs 7 .

Beroende på behörighet kan din tjänst komma att utformas olika för att bäst matcha dina kvalifikationer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för skolutveckling och som är duktig på att kunna utveckla skolan tillsammans med skolledning och kollegor.

Du har god självinsikt och ett tryggt pedagogiskt ledarskap som visar sig såväl i klassrummet som i elevernas resultat.
Du har har höga förväntningar och stark tilltro till elevernas förmåga och utveckling. Du arbetar utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att nå som möjligt med varje enskild elev.
Kollegialt lärande är en naturlig del i det dagliga arbetetoch i din egen och skolans utveckling.
Ett professionellt förhållningssätt präglar ditt bemötande till såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

Du ser digitala lärverktyg som ett ytterligare medel för eleverna att nå så långt som möjligt i sitt lärande och är en van användare av dessa.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Vik Ma/No lärare till Fjällen för- och grundskola 100%

Järfälla kommun